link naar R356 Christie's Makelaar advertentie
link schoterbos advertentie
link asek advertentie
link Joppenkerk Brouwerij Haarlem
link Mondriaan Fonds advertentie

Jager en goossens NOTARISSEN

Midden in het leven.
jgnotarissen.nl/

SCHOTERBOS APOTHEEK

Zorgvuldig en betrouwbaar. Dat is waar Schoterbos Apotheek voor staat.
schoterbosapotheek

R365 | Christie’s International Real Estate

is de exclusive affiliate van Christie’s International Real Estate waaraan wereldwijd nu 1350 geselecteerde kantoren in 48 landen zijn aangesloten. In nauwe samenwerking met deze organisatie zullen de door ons geselecteerde objecten worden aangeboden aan potentiële kopers.
r365.nl/

advertentie Jopenkerk Brouwerij Haarlem

JOPENKERK

Het verhaal achter Jopen begint in de veertiende eeuw als Haarlem uitgroeit tot een van de belangrijkste brouwerssteden van Nederland. Brouwerijen draaien op volle toeren en het gerstenat wordt in ‘Jopen’ (vaten van 112 liter) over het Spaarne vervoerd. Het bier is van uitstekende kwaliteit en wordt zelfs in het buitenland gedronken.
jopenbier.nl/

advertentie asek Voor grafische en digitale media

ASEK

Voor grafische en digitale media.

WHAT is HAPPENING HERE GALLERY

whatishappeninghere.com

REGULIERSDWARSSTRAAT 73, 1017 BK AMSTERDAM, NETHERLANDS T +31624677381M +31624677381
GENERAL ENQUIRES WIHHgallery@gmail.com
JOB REUTEN Jobreuten@gmail.com +31624677381
Opening hours:
Monday:CLOSED
Tuesday:12:00-20:00
Wednesday:12:00-20:00
Thursday:12:00-20:00
Friday:12:00-20:00
Saturday:12:00-20:00
Sunday:CLOSED

Mondriaan Fonds

Het Mondriaan Fonds is het publieke stimuleringsfonds voor beeldende kunst en erfgoed uit Nederland. Het maakt plannen, projecten en programma’s mogelijk van kunstenaars, tentoonstellingsmakers en critici, musea en andere kunst- en erfgoedinstellingen, uitgevers en opdrachtgevers.

mondriaanfonds.nl
twitter.com/mondriaanfonds
facebook.com/mondriaanfonds
instagram.com/mondriaanfonds
linkedin.com/company/mondriaan-fonds

PORTER'S PAINTS

Al meer dan 35 jaar worden bij Porter’s Paints verschillende texturen en kleuren verwerkt in onze handgemaakte verfsoorten.
Het begon allemaal in 1982, toen de huisschilder Peter Lewis uit Sidney oude verfrecepten had ontdekt in het dagboek van zijn grootvader Fred Porter. In een kleine garage begon Peter met het maken van deze traditionele kalkverf. Fred Porter werkte in de bouw en tijdens zijn reizen in Europa verzamelde hij details over verschillende bouwtechnieken en verfafwerkingen, welke hij opschreef in dagboeken. Kort na zijn dood ontdekte Peter deze dagboeken met recepten voor traditionele verfsoorten. Hij besloot deze uit te proberen en gaande weg heeft hij deze verbeterd. Vandaag de dag heeft Porter’s Paints winkels, verspreid over de hele wereld, waaronder nu ook in Nederland. Gabor Kovacs, verf- en glasspecialist, ontdekte de prachtige verf van Porter’s en was zo onder de indruk dat hij besloot contact op te nemen met Australië om de verf naar Nederland te halen. In 2019 reisde hij naar Australië om kennis op te doen over Porter’s Paints en om de verschillende verftechnieken te leren toepassen. Zo zijn wij sinds 2019 officiële distributeur van Porter’s Paints in Nederland.
https://www.porterspaints.nl/